2015. március 12., csütörtök

DAY 3 pizza

Pizza

NA igen évekig nem tudtam jó pizzát sütni, valahogy ehetetlen volt de az áttörést szerintem a feltét jelentette meg az újbóli sajt evés.

Szóval:

3 tojást jól összekeverni
só, oreganó, bors, lehet provanci fűszerkeverék is
oliva olaj

lenmagliszt
tökmagliszt
kendermagliszt
esetleg valamelyik helyett mandulaliszt

csak úgy szórom gondolomra
ha nagyon sűrű akkor mehet bele egy kis víz


kicsit ragacsos ronda barnás valamit, a kizsírozott tepsibe elkenem,
nem lesz magas kb 1 cm vagy kevesebb.



Be a sütőbe, picit ropogós legyen a teteje kb 5-10 perc

Erre jön az előre elkészített bolognai húsos cucc, (nagy adagot megcsinálok egyszerre kn 1,5 kg darált húsból és adagonként lefagyasztom, hogy bármikor legyen ha kell) lehet pár bacon szalonna csíkot is és a tetejére én szeletelt sajtot rakok, mert az van kéznél. Be a sütőbe











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése