NA igen évekig nem tudtam jó pizzát sütni, valahogy ehetetlen volt de az áttörést szerintem a feltét jelentette meg az újbóli sajt evés.
Szóval:
3 tojást jól összekeverni
só, oreganó, bors, lehet provanci fűszerkeverék is
oliva olaj
lenmagliszt
tökmagliszt
kendermagliszt
esetleg valamelyik helyett mandulaliszt
csak úgy szórom gondolomra
ha nagyon sűrű akkor mehet bele egy kis víz
kicsit ragacsos ronda barnás valamit, a kizsírozott tepsibe elkenem,
nem lesz magas kb 1 cm vagy kevesebb.
Be a sütőbe, picit ropogós legyen a teteje kb 5-10 perc
Erre jön az előre elkészített bolognai húsos cucc, (nagy adagot megcsinálok egyszerre kn 1,5 kg darált húsból és adagonként lefagyasztom, hogy bármikor legyen ha kell) lehet pár bacon szalonna csíkot is és a tetejére én szeletelt sajtot rakok, mert az van kéznél. Be a sütőbe
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése