2015. április 2., csütörtök

Day 17 Padlizsán krém

Padlizsán krém

Bár még nincs szezonja, de vettem 3 db-ot tegnap és ma amúgy is sütöttem így bekerült a sütőbe, félbevágva.


Szúrkáltam villával, egyszer megkentem a tetejét kacsazsírral és amikor puha lett kivettem és kikapartam a belsejét egy tányérba.
Nem lett túl sok.

Beleraktam, sót, borsot, citrom levét, 1 nagy gerezd fokhagymát és egy kis kanálnyi francia mustárt.

Botmixer.
És kész.

Kicsit csípős lett a mustártól és a fokhagymától.
Tanulság, kevesebb kell ebből a mustárból mint a rendesből, valahogy még most sem tudom megszokni, valamelyik nap is folyt a szemem tőle.
A fokhagymát is érdemes letesztelni előtte, hogy mennyire erős.
De szerintem el fog fogyni hamar így is.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése