2015. július 20., hétfő

egy szó amely megváltoztatja a világod...

Mit szólnátok ha folytatnánk?


Hónapok óta mindig valamilyen formában elém kerül visszacseng, hol innen hol onnan bukkan elő amit már régóta ízlelgetek, használok, de csak az utóbbi időben jöttem rá, hogy nem véletlenül kerül az utamba.
Évekkel ezelőtt egy dal énekesnél hallottam, ez nem hozott lázba pedig sokan követték, követik. (Bagdi Bella) Tavasszal én is próbálkoztam veletek,de süket füleket pengettem a legyünk kreatívak és mindennap írjuk le mi volt aznap ami jó történt velünk.....semmi hatás.

Januárban leküzdöttem a korlátaimat (én úgy gondolom mindenki egy dobozban van (ki-ki akkorában amekkorában -ezt majd megérted) és amikor olyat csinálsz ami nem "te" vagy, vagyis átléped a korlátaidat akkor ez a doboz tágul.
Például volt egy lehetőség, egy online workshopon szerettem volna részt venni januárban ami 197 dollárba került, de voltak ingyen helyek és sikerült legyőznöm magam és bekerültem. Ezért nagyon hálás voltam az égnek.                            

Most is van egy 250 dolláros workshop ami szeptemberben indul, ahol naponta sorsol ez a fantasztikus hölgy ingyen  helyeket azok között akik írnak a blogjában arról, hogy miért hálásak. Juhéjj itt is bent vagyok, Hála égnek.

Persze közben találkoztam olyan csodálatos életigenlő lelkierővel bíró mozgássérült emberekkel egy úszóversenyen, hogy elszégyellhetjük magunkat akiknek mindene megvan  és mégis mindig csak a problémát látjuk ahelyett, hogy az élet szépségeit.

Aztán kivettem a múlthéten egy könyvet  címe Varázslat és ebben is erről szól minden, hogy legyünk hálásak. És ekkor azt mondtam ez mind nem lehet véletlen, itt ez a blog hát rajta változzunk pozitívvá.

Mi lenne ha tudnánk mindennek örülni?
Ma reggel kinéztem az ablakon és hálás voltam amiért láthattam az égen úszó felhőket.

Volna kedvetek végig csinálni velem ezt a 'kurzust' ami egyrészt megváltoztatná a világhoz, emberekhez, az ÉLTHEZ való hozzáállásunkat, illetve még nem adtam fel, hogy naponta ca. 5 percben legyünk kreatívak és alkossunk, csak úgy a lelkünkért és belső boldogságunkért.

Ok a múltkor kicsit fájt, hogy senki egy betűt nem írt visszajelzésként,de tudom, hogy mindenki elfoglalt.
Esetleg egy lájk ha kellek -
puszika Ildi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése